TÈCNIC/A ADMINISTRATIU/VA COMERCIAL

Publicada: lunes, 25 de noviembre de 2019

Volver a ofertas

Descripción


TÈCNIC/A ADMINISTRATIU/VA COMERCIAL

Vacantes


1

Contenido


  1. Donar suport en el desenvolupament de projectes variats pel departament comercial, concretament per activitats relacionades al tràfic contenitzat, ja sigui tant lligats amb terminals, armadors, actors de la cadena de subministrament com per a clients finals.
  2. Elaborar informes, estudis i projectes relacionats amb la seva activitat i gestionar la documentació administrativa derivada de la mateixa.
  3. Si s’escau, donar suport en la coordinació de la transversalitat entre Comercial, Màrqueting, Desenvolupament de negoci i altres àrees de la Subdirecció General d’Estratègia i Comercial amb l’objectiu d’atenció als clients.
  4. Participar en la realització d’estudis de mercat, desenvolupament de negoci, línies regulars, explotació, etc... que serveixin de suport a l’àrea de contenidors (i.e. anàlisis comercials per productes, tendències/evolució, etc...) i preparació de documentació per les relacions comercials i visites concretes a clients i visites.
  5. Suport administratiu al departament.
  6. Gestió de tasques del CRM de l’organització, introducció de dades i consultes.
  7. Qualsevol altra tasca relacionada amb la missió del lloc de treball o que li sigui encomanada pel seu superior.

La persona candidata ha d’estar en possessió dels títols oficials de CFGS DE COMERÇ INTERNACIONAL O GRAU UNIVERSITARI DE LA BRANCA DE COMERÇ INTERNACIONAL, NÀUTICA I TRANSPORT MARÍTIM I/O ECONÒMIQUES, obtingut en els darrers 5 anys (o 7 en el cas de persones amb discapacitat). Es demanarà el títol o resguard de pagament a la persona seleccionada. 

Es requereix nivell B2 d’anglès, nivell C de català i domini de la llengua espanyola. Es farà prova de nivell d’idiomes.

Es requereix permís de conduir B.

A més, la persona candidata no pot haver estat contractada amb la modalitat de contracte en pràctiques per cap empresa amb anterioritat. Es demanarà la vida laboral a la persona seleccionada. 

CONTRACTE: contracte de treball en pràctiques amb una durada inicial de 6 mesos, amb possibilitat de prorrogar el contracte fins a 2 anys com a màxim.

SALARI: el sou serà de 19.975,20€ bruts anual durant el primer any i de 21.223,65€ bruts anuals durant el segon any, amb la deducció del 5% per aplicació del Reial Decret-Llei 8/2010, de 20 de maig, més objectius i beneficis socials.

HORARI LABORAL: 37,5 hores setmanals distribuïdes de dilluns a dijous en jornada partida de 08.30 a 17.00h i divendres de 7.30 a 15.00, amb la flexibilitat horària establerta a l’empresa i segons les necessitats del servei

 

Localidad, Provincia


BARCELONA

Nivel Formativo y Académico mínimo


Estudios post-secundarios, Enseñanzas universitarias de 1 er y 2º ciclo, de sólo segundo ciclo y equivalentes (licenciados)

Permisos de Conducir


No se requiere ningún permiso.

Se requiere vehículo propio


No

Idiomas

Idioma Nivel Lectura Nivel Escritura Nivel Hablado
Català Alto Alto Alto
Inglés Medio Medio Medio
Español Alto Alto Alto

Ocupaciones


No se requiere ninguna ocupación específica..

Ámbitos donde se desarrollará el puesto de trabajo


Local

Comparte esta oferta